IKEA, Sanal Roblox Mağazası İçin Çalışan Arıyor

05.06.2024 15:02 Mehmet Tandoğan

 
 
İsveç merkezli mobilya devi IKEA, Roblox platformuna da el atmaya hazırlanıyor. Şimdi ise yayınladığı yeni bir gönderi ile oyuna sanal bir mağaza açıyor ve akabinde ise buraya çalışacak yeni personeller arıyor.
 
Sanal çalışanlar iş başı yapmaya hazırlanıyor
 
 
 
Ortaya çıkan detaylarla beraber elbette ilgi çekici bir yapı bizleri bekliyor. Mağaza içerisinde çalışmaya hazırlanan oyuncular gerçek hayatta olduğu gibi bir mülakat sürecinden geçiyor ve akabinde sanal mağazada iş yapmaya hazırlanabiliyor. Sadece İngiltere'de geçerli olan bu iş ilanı kapsamında çalışanlara saat başı 13,15 £ (16,78 dolar) ücret ödenmesi planlanıyor.
 
X kullanıcısı Bloxy Media tarafından yayınlanan yeni bir gönderiye göre şirketin bu hamlesi 24 Haziran 2024'te başlayacak olan "Careers Done Different" girişiminin bir parçası olacak. Roblox'ta çalışmaya hazırlanan oyuncular mağazada yer alan mobilyaları tanıtacak, eşyaları satın almak isteyen kişilerle irtibata geçecek ve satın alım süreci ile ilgilenecek.
 
Son olarak IKEA bu iş için toplamda 10 boş pozisyon belirlemiş durumda. İlerleyen süreçte başarılı oldukları takdirde iş pozisyonlarını genişletebilir. Çalışanlar sadece mobilya satış işiyle değil bunun yanı sıra kafeterya gibi yan işlerle de ilgilenebilecek. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 01 Temmuz Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 01 Temmuz Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler