Just Cause'un Yapımcılarından 'Project Mamba'

Project Mamba, Just Cause gibi çılgın bir oyun olabilir
17.11.2011 10:45 Alkan Adakaner

     Just Cause serisi ile çok sayıda hayran kazanan Avalanche Studios New York'ta yeni bir ofis açtı ve bu ofiste yepyeni bir oyun üzerinde çalışmaya başladığını duyurdu. "Project Mamba" olarak açıklanan bu proje ile ilgili pek fazla bilgimiz yok.
 
    PC'nin yanı sıra konsollar için de hazırlandığı söylenen oyunun yeni nesil konsollar için piyasaya çıkma ihtimali çok yüksek, çünkü oyunun 2014 yılında piyasaya çıkarılması hedefleniyor. Acaba nasıl bir oyunla karşılaşacağız? Yine açık dünya öğelerine sahip bir shooter mı? Yoksa bambaşka bir tür mü?
 
    Bu arada Avalanche Studios'un Just Cause 3'ü geliştirdiği söylentileri de bir süredir devam ediyor. Her ne kadar resmi açıklama yapılmasa da 2012'de bu oyunla karşılaşabiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 1 Saat önce Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 2 Saat önce Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 3 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 3 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler