Kahvelerde Starcraft II Maçı İzlemek?

Bir oyundan daha fazlası!
26.11.2011 17:13 Samet Konuksal


     Starcraft serisi artık oyunluktan çıkıp spor dalı gibi bir hal aldı. Binlerce oyuncu Starcraft II oyunlarından para kazanıyor ve milyonlarca insan da bu oyuncuları izliyor. Peki Starcraft II kahvelerde, ya da yabancı ülkelerdeki ismiyle 'bar'larda izletilse nolur?
 
     BarCraft ismiyle başlanan etkinlikte, odak noktası olarak bu konu ele alınıyor. Seçilen barlarda, Starcraft II'nin en büyük liglerinden MLG maçları gösteriliyor. Videolarda görüldüğü üzere bu barların müşteri sıkıntısı maçlar sırasında pek de az değil.
 
     Cnet'in konu aldığı haber videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Merak ettiğimiz konu, bu olay Türkiye'deki kahvelerde olsa acaba futbol hayranı amcalarımızın tepkisi ne olurdu? :)

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Wings of Liberty Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler