Killzone: SF'in Harita Paketleri Ücretsiz Olacak

21.08.2013 08:23 Tunahan Başol


     PS4'e özel olarak gelen ve çoğu oyuncuyu heyecanlandıran Killzone: Shadow Fall, senaryosunun yanı sıra multiplayer modlarıyla da ön plana çıkıyor. Bunu bilen Sony, oyunun multiplayer'ını Gamescom'da detaylandırdı.
 
     Öncelikle multiplayer modlarda oyunculara özgürlük tanıyacak olan oyunda, karakterlerimizi ve ekipmanlarımızı da kişiselleştirebileceğiz. Ayrıca oyunda, artık alıştığımız üzere, oyunculara yeni içerikler hazırlama imkanı veriliyor ve böylece oyun güncelliğini uzun süre koruyacak gibi görünüyor.
 
     Oyunda 8 farklı mod bulunuyor. Bunlardan 4 tanesini yalnızca Killzone: Shadow Fall'da göreceksiniz. Oyuncuları 3 farklı sınıfta toplayacak olan yapımda, tabii ki karakterinize özel yenetenekler de katabileceksiniz.
 
     Oyunun işleyiş sisteminde de değişikliğe giden yapımcılar, daha çok rekabeti artıracak öğeler koymaya çalışmışlar. Ayrıca pek çok oyun gibi, Killzone da çıkışından sonra DLC'lerle desteklenecek ve multiplayer haritalar oyunculara ücretsiz sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone: Shadow Fall Platformlar: PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 23 Dk önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 37 Dk önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 1 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Tamamlandı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler