Kojima Yeni MGS Üzerinde mi Çalışıyor?

Ana hikaye MGS 4 ile son bulmuştu.
13.01.2011 18:06 Ersin Kılıç


     Metal Gear serisi her ne kadar hikaye olarak sonlanmış olsa da gerek yan oyunlar gerekse de geriye dönüşler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Kojima Productions'un verdiği yeni iş ilanı ise Metal Gear Solid 5 söylentilerini tekrar gündeme getireceğe benziyor. 
 
      Firmanın iş ilanında "Yeni nesil Metal Gear Solid oyunları" ibaresi dikkat çekiyor. İş ilanında ise genel dizayn, bölüm tasarımları ve skript gibi alanlarda elemanlar arandığı belirtilmiş.
 
     Kojima takımı şu an MGS: Rising üzerinde çalışıyor. Bu ilan bu çalışma için de olabilir fakat ilanda direk oyun ismi vermek yerine farklı bir ibarenin yer alması Metal Gear serisinin yeni oyunlar ile devam edeceğinin de bir kanıtı olmuş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 2 Saat önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 6 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 8 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 8 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler