Kojima'nın E3 Sayfası Çok Enteresan

11.06.2010 16:48 Ersin Kılıç


 
     Oyun dünyasının dahi isimlerinden biri olarak kabul edilse de oyunlarındaki bazı abes durumlar ve açıklamaları ile de sık sık gündeme gelen Hideo Kojima, gene ilginç bir yönteme başvurmuş.
 
     Oyun duyuruları için şimdiye dek bir çok duyurunun duyurusu ile karşılaştık. Bu durumlar için kimi zaman gün verilir iken kimi zaman ise geri sayım sonucu karşımıza çıktı. Hatta son örneğini de Criterion Games yapmıştı.
 
     E3 2010'da önemli açıklamalar yapması beklenen Hideo Kojima, bir çok oyun firmasının yaptığı gibi E3 2010 fuarı için bir teaser site açmış. buraya kadar herşey normal. İşin ilginçleşen kısmı ise açılan bu teaser site. Üstte kücücük bir geri sayım bulunuyor. Aslında geri sayımda sayılmaz, sadece gün verilmiş ve an itibari ile 4 gün var. Ekranın büyük bir kısmını ise 30 parçaya bölünmüş bir dizi ekran kullanıyor. Her bir parçada farklı bir görüntü kullanılmış. Salatalık, soğan doğrama, ip kesme, tavuk ve üzüm derken kısacası bir sürü ilginç objeye bu ekranlarda yer verilmiş.
 
     Metal Gear Solid : Rising dışında çeşitli projeler ile de fuarda yer alacak olan Kojima'nın E3 2010 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Bakalım dört gün sonra Kojima ne gibi bir duyuru ile karşımıza çıkacak. Daha da merak ettiğim ise duyurusu ile bu görüntüler arasındaki ortak nokta bulunuyor mu?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Rising: Revengeance Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Ocak 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 2 Saat önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 6 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 8 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 8 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler