Lego Normandy SR2

06.04.2010 15:07 Ersin Kılıç

 
     Mass Effect serisinde Komutan Shepard ve mürettebatını galaksiler arası gezdiren Normandy gemisi şüphesiz oyunun geçtiği en önemli mekanların başında geliyor. İkinci oyunda Cerbesus tarafından yapılan Normandy SR2'nin lego versiyonu da oyunun bir hayranı tarafından hayata geçirilmiş.  
 
      Mass Effect 2'deki can yoldaşımız Normandy SR2'nin lego ile inşa edilmiş versiyonu, hayran kalınası bir detaya sahip. Kotaku sitesi sayesinde haberimizin olduğu bu çalışma tam 1.26 metre boyunda. Bu kadar lego parçasının bu detayda biraraya gelmesi ve parçalanmadan durması gerçekten şaşırtıcı.
 
     Resimlere geçmeden evvel Mass Effect 2'nin Direct2Drive'da indirimde olduğunu da hatırlatalım. Oyun D2D'da 11 Nisan tarihine kadar 15$'dan satılacak.
 
     Mass Effect 2'nin bugün yayınlanacak olan Kasumi adlı indirilebilir içeriği için de bir tanıtım videosu yayınlandı. Oyuna eklenecek olan Kasumi karakterinin de bolca boy gösterdiği bu tanıtım videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
     Haberimizin başında bahsettiğimiz lego çalışmasının resimlerine ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'a Temmuz Ayında Gelecek Oyunlar Sızdırıldı! 10 Temmuz NBA 2K25'in Çıkış Tarihi ve Kapak Yıldızları Açıklandı 10 Temmuz 2K Henüz Duyurulmamış Bir Remake Projesi Üzerinde Çalışıyor 10 Temmuz Xbox Game Pass'e Zam Geliyor: İşte Yeni Türkiye Fiyatları 10 Temmuz Popüler Oyun Palword İçin Sony Devreye Girdi: Ortaklık Kuruldu 10 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler