Lords of Shadow 2'de "Void Sword" Emrimizde Olacak

11.12.2012 09:12 Alkan Adakaner


     Castlevania: Lords of Shadow 2 oyuncular tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Büyük ihtimalle bu oyun 2013 yılının en önemli aksiyon oyunlarından biri olacaktır. Gabriel Belmont intikamını çok kanlı bir biçimde olacak gibi görünüyor. Bu oyunda kan dökerken kullanacağımız silahlar da belirginlik kazanıyor.
 
      Lords of Shadow 2'nin VGA videosunda gördüğümüz kılıcı oyun içinde de kullanabilecekmişiz. Bu kılıcın adının "Void Sword" olduğu belirtiliyor. Henüz bu kılıçla neler yapabileceğimiz ise belirsiz.
 
    Gabriel Belmont'un tek silahının bu olmasının beklenmediğini de belirtelim. Aşağıda bu kılıca ait videodan alınmış görselleri bulabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Mercury Steam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 1 Saat önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 5 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 7 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 7 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler