Metro: Last Light'ın 3.Oynanış Videosu Yayınlandı

Oyunun çıkış tarihi belli değil.
10.08.2011 16:59 Ersin Kılıç

 
     Grafikleri ve oynanışı dışında sahip olduğu atmosferiyle de birçok oyun severden geçer not alan Metro 2033'ün devamı Last Light, en az ilk oyun kadar iddialı bir şekilde geliyor. Oyunun E3 fuarında kapalı kapılar ardında gösterilen oynanış videoları, daha önce belirtildiği tarihlerde yayınlanmaya devam ediyor. Son olarak rakip kampa sızıp, oradan kaçan karakterimizi bu sefer aksiyonun içerisinde buluyoruz.
 
     Oyunun Pre Alpha sürümünden çekilen bu oynanış videosunda yer altı metro hattını kullanan raylı bir vagon üzerinde ilerliyoruz. Kısa bir çatışma anından sonra düşmanların bolca yer aldığı trene geçiyor ve burada göreve devam ediyoruz. Bu videoda aksiyon yapısı ön plana çıksa da daha çok dikkat çeken nokta her zaman olduğu gibi oyunun grafikleri olmuş.
 
     Özellikle dalgalanan örtüler ve sürekli dinamik bir yapıya sahip olan çevre oyunun atmosferini de daha da sağlamlaştırmış. Videonun sonunda ise 12 dakika uzunluğundaki tam demonun 23 Ağustos'ta yayınlanacağı belirtilmiş. Metro: Last Light'ın bu üçüncü oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beklenen Oyun Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 12 Dk önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 4 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 6 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 6 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler