Metro Last Light'ın İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

Oyun sadece kapalı mekanlarda geçmeyecek
14.07.2011 17:01 Alkan Adakaner


     4A Games daha önce duyurduğu gibi Metro: Last Light'ın ilk oynanış videosunu yayınladı. Bu video oyunun E3 2011'de gösterilen demosunun ilk bölümünü oluşturuyor. Henüz Pre-Alpha aşamasına ait video etkileyici olmayı başarıyor.
 
    Bu videonun başındaki yazılarda Artyom ve Khan'ın Metro'daki barışın anahtarını elinde bulunduran gizemli bir tutsağın peşinde Reich'teki bir nöbetçi karargahına sızdıkları söyleniyor.  
 
     Videonun başında ilk dikkatimizi çeken şey ışıklandırmaların kalitesi oluyor. 4A Games bu konuda çok çalışmış olmalı. Daha sonra ise yine gizlenerek ilerleyen karakterimizin bir kamp ateşindeki köze ateş etmesi ve közün dağılması olayı gerçekten de etkileyici. Diğer oyunlarda közler genellikle duvar kağıdı gibi olurdu.  Bu durum 4A Games'in ayrıntılara ne kadar dikkat ettiğinin göstergesi.
 
     Atmosfer olarak Metro 2033'e benzeyen oyunun videosunun sonunda kullandığımız silah da aksiyon sahnelerinin de oyunda önemli bir yer tutacağına işaret ediyor.
 
    PC, Playstation 3, Xbox 360 ve Wii U için hazırlanan oyunun grafikleri Pre-Alpha aşamasında olduğundan "harika" görünmeyebilir. Daha sonra bu görsellerin gelişmiş biçimde karşımıza çıkacağından eminizi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 3 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 5 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 5 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 6 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler