Mikami: Devam Oyunları Korku Türü için Bir Sorun

21.07.2013 09:37 Alkan Adakaner


     Resident Evil'ın yaratıcısı olan ve şu sıralar The Evil Within üzerinde çalışmalarına devam eden Shinji Mikami, korku serileriyle ilgili bir açıklama yaptı. Mikami'ye göre korku oyunlarının devamını çıkarmak korku unsurunu baltalıyor.
 
    "Devam oyunları korku türü için büyük bir sorun. Korku serileri ne tür düşmanlarla karşılaşacağınızı önceden bilmenizi sağlıyor. Sadece bu bilgi bile oyunları doğal olarak daha az korkunç yapıyor"
 
    Shinji Mikami'nin haksız olduğunu söyleyemeyiz, ama asıl sorun özünden tamamen uzaklaşan korku oyunları diyebiliriz. Zaten Mikami de daha geniş kitlelere ulaşmak için korku oyunlarını aksiyona çevirmenin zararlı olduğu görüşünde, o nedenle The Evil Within'de korku oyunlarının köklerine dönecekmiş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Evil Within Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tango Gameworks Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler