Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor

26.06.2024 12:58 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici BearBone Studio, "Hikâye açısından zengin bilim kurgu gerilim macera oyunu" Minds Beneath Us'un dört yıllık geliştirme sürecinin ardından 31 Temmuz'da PC için Steam üzerinden çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:

Minds Beneath Us, kafasında yaşayan ve vücudunu kontrol eden bir adam ve veri hayaleti hakkındaki bir macera oyunudur. Toplum yapay zekayla tamamen otomatik hale geldikten sonra, interneti çalıştırmak için gereken donanımın yerine bağlantılı insan beyinlerini kullanan yeni bir endüstri ortaya çıktı.

Sonuç olarak, en dezavantajlı vatandaşların birbiri ardına kaydolmak için teklifte bulunmaktan başka seçeneği yoktu. Bu çılgın toplumun sahnesine karşı gizemli bir komplo yavaş yavaş ortaya çıkar. Oyuncular sürekli olarak kendi diyalog seçimlerini yapabilir ve karakterler arasındaki ilişkiyi şekillendirebilirler. Diyalog seçimleri ile aksiyonların birleşimi hikayeyi sürekli etkileyecektir.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler