Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Cyrax İçin Oynanış Fragmanı Yayınlandı

16.08.2024 15:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini NetherRealm ekibinin üstlendiği dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1 için yeni genişleme paketleri gelmeye devam ediyor. Şimdi ise “Khaos Reigns” ve “Kombat Pack 2” içeriğinde yer alan Cyrax karakterinden yepyeni bir oynanış fragmanı yayınlanmış durumda.
 
Cyrax karakterinin öne çıkan özellikleri sergilendi
 
 
 
Khaos Reigns paketi 24 Eylül'de yeni hikaye bölümleri ve Kombat Pack 2 ile birlikte çıkacak. Khaos Reigns ve mevcut Kombat Pack 1’i içeren bir paket de ayrı bir şekilde satışa sunulacak. Yeni tanıtılan karakterin detaylarına girecek olursak, Ateş Tanrısı Liu Kang'ın yeni çağında Cyrax, olağanüstü yetenekleri sayesinde düşmanlarına karşı gelmeye hazırlanıyor.
 
Teknolojiden yararlanan Cyrax, sibernetik becerileri ile beraber rakipleri kısa sürede ortadan kaldırmayı hedefliyor ve komboları uzatmak için patlayıcı ve yıkıcı vuruşlar yapabiliyor. Bunun yanı sıra testere bıçakları ile beraber düşmanlara aman vermiyor.
 
Mortal Kombat 1 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için mevcut durumda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 31 Dk önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 1 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 2 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül ESL Pro Lig Sezon 20'de A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler