Oliver Jackson-Cohen, Moon Knight Rolü İçin Marvel ile Görüşmediğini Açıkladı

06.10.2020 13:02 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz üzere Disney, Marvel için hazırladığı evreni Disney+'ta yayınlanacak diziler ile genişletiyor. Bu dizilerden biri de Moon Knight.
 
Dizinin başrolünü kimin oynayacağı hala belli değil, ancak farklı söylentiler var. Dizi açıklandıktan bir süre sonra The Haunting of Bly Manor dizisindeki Oliver Jackson-Cohen'in bu rolü oynayacağına dair söylentiler çıkmıştı.
 
Geçtiğimiz gün Comicbook.com ile geçtiğimiz gün röportaj veren Oliver Jackson-Cohen ise henüz bu rol için Marvel ile görüşmediğini açıkladı. Ancak izleyicilerin Oliver Jackson-Cohen, hayranların kendisini bu role yakıştırdığı için mutlu olduğunu söyledi.
 
Moon Knight'ın 2022 yılında yayınlanması bekleniyor. 2021'in sonuna kadar dizi ile ilgili kararlar alınsa da duyacağımızı pek sanmıyorum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi 1 Dk önce Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler