PES 2014'te Hislere de Yer Var

05.07.2013 00:44 Samet Konuksal


    Konami'nin yeni nesil oyun motoruyla geliştirdiği fakat sadece bu nesil konsollara çıkarılması beklenen PES 2014 için yeni bir sistem tanıtıldı. Konami, "Heart" adı verilen sistemi anlattı.
 
    Belirtilenlere göre PES 2014'te futbolcuların da hisleri olacak. Bu sistemle birlikte takımlar arası rekabet bağlantısından(derbi), deplasman unsurundan ve sakatlık veya kırmızı kart gibi takım içi unsurlardan dolayı oyuncularda motivasyon açısından değişiklikler olacak. Bu değişiklikler, futbolcuların maçtaki performansına yansıyabilecek.
 
    Şu an için bu sistem adına oyun içinden bir video yayınlanmış değil. Dolayısıyla karşımıza nasıl bir şeyin çıkacağı adına herhangi bir fikir yok. Önümüzdeki dönemde daha fazla açıklama gelebilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pro Evolution Soccer 2014 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Spor Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler