Pirate Warriors Yeni One Piece Macerası mı?

One Piece yeni macerası Dynasty Warriors serisinin geliştiricisi Omega Force tarafından hazırlanıyor
30.12.2011 15:00 Alkan Adakaner

 
      Japonya'da Playstation 3'e özel olarak One Piece: Kaizoku Musou (veya Pirate Musou) adıyla duyurulan yeni One Piece oyunu Avrupa ve Amerika'ya da gelecek gibi görünüyor. Bu konudaki ilk ipucu geldi.
 
     Namco Bandai'nin Pirate Warriors adının haklarını satın alması Luffy'nin yeni macerasının adı acaba One Piece: Pirate Warriors mı sorusunu sormamıza neden oluyor. Açıkçası yeni oyun için bundan daha uygun bir isim olabilir mi merak ediyoruz.
 
       1 Mart'ta Japonya'da piyasaya çıkacak olan oyun henüz Batı için duyurulmadı, ama Batı'da da çok sayıda One Piece hayranının olduğunu göz önüne alırsak bu oyunun buralara gelmesi konusunda umutlu olabiliriz. Aşağıda Namco Bandai'nin aldığı isim hakkını görebilirsiniz.
 
       

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
One Piece Pirate Warriors Platformlar: PS3 Geliştirici: Omega Force Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gamescom 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 22 Ağustos Lost in Random: The Eternal Die Konsollar ve PC için Duyuruldu 22 Ağustos Aksiyon Nişancı Oyunu KILL KNIGHT, Konsollar ve PC için 3 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 22 Ağustos Yarış Oyunu Tokyo Xtreme Racer, PC için Duyuruldu 22 Ağustos Mafia: The Old Country'de Organize Suçun Kökenlerini Ortaya Çıkarın 22 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler