Professor Layton Serisi 11 Milyonu Geçti

Professor Layton and the Mask of Miracle ile macera 3DS'te devam edecek
17.02.2011 18:43 Alkan Adakaner


     Şu ana kadar sadece DS için piyasaya çıkan ve yakında 3DS ekranlarında boy gösterecek olan Professor Leyton serisi dünya çapında 11.47 milyon adet dağıtıldı. Özellikle Japonya'da büyük ilgi gören seri 2007 yılında başlamasına rağmen harika bir satış başarısı göstermiş.
 
      Macera-Puzzle (bulmaca) oyunu olan Professor Layton serisinin 3DS'teki oyunu Professor Layton and the Mask of Miracle 26 Şubat'ta Japonya'da piyasaya çıkacak. Batı çıkış tarihi ise henüz açıklanmadı.

    Level-5 bu oyunun tamamlanmasını kutlamak üzere online olarak bir tören de düzenleyecek. Bu törende serinin yaratıcısı Akira Hino da bir konuşma yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Professor Layton and the Miracle Mask Platformlar: 3DS Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 6 Dk önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 44 Dk önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 2 Saat önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 3 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler