Ruined King: A League of Legends Story Çıkış Yaptı

18.11.2021 15:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Riot Forge ve geliştirici Airship Syndicate, Ruined King: A League of Legends Story'nin PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için (Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden) çıkış yaptğını duyurdu. Bir Deluxe Sürüm de 39,99 Dolar karşılığında alınabilir. PlayStation 5 ve Xbox Series sürümleri, mevcut sahipler için ücretsiz bir yükseltme olarak daha sonraki bir tarihte piyasaya sürülecek.
 
League of Legends şampiyonlarından oluşan bir grup kur, Bilgewater'ı gez ve ölümcül Kara Sis'in sırlarını ortaya çıkarmak için Gölge Adalar'a yelken aç. 
 
Airship Syndicate'in geliştirdiği, Battle Chasers'ın ve Darksiders'ın yaratıcısı efsaneleşmiş çizgi roman sanatçısı Joe Madureira'nın görsel üslubuna sahip Ruined King: A League of Legends Story™, oyuncuları League of Legends evrenini keşfetmeye davet eden ilk Riot Forge oyunu. Bu sıra tabanlı, hikâyesiyle oynayanı içine çeken rol yapma oyununda grubunu düzenleme ve birbiriyle alakasız League of Legends şampiyonlarından oluşan grupları kontrol etme özgürlüğüne sahip ol, canlı ve hareketli Bilgewater şehriyle gizemli Gölge Adalar'ı keşfet ve Koridor Sıra Sistemi'ni deneyimle. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1276790/Ruined_King_A_League_of_Legends_Story/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ruined King: A League of Legends Story Platformlar: PC Geliştirici: Airship Syndicate Dağıtıcısı: Riot Forge Tür: Sıra Tabanlı Rol Yapma Oyunu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler