Serious Sam III'ün Çıkış Tarihi

Devasa ilginç yaratıklar ve bolca kan.
23.08.2011 19:13 Gökhan Yılmaz

 
     Croteam'in geliştirdiği ve katıksız FPS severlerin avuçlarının içini kaşındıran üçüncü Serious Sam macerası Ekim ayında başlıyor. Serious Sam 3: BFE'nin 18 Ekim'de çıkacağı açıklandı. Oyunun PC sürümünün ön siparişleri çok kısa bir zaman içinde Steam üzerinden başlayacak.
 
     Oyunun Steam'de açılacak ön siparişi %10 indirimli olacak ve eğer başka bir Serious Sam oyununa sahipseniz bir ekstradan %10 indirim daha kazanacaksınız. Oyunun fiyatı henüz belli değil ama yapılan resmi açıklama şu şekilde:
 
     "Serious Sam 3: BFE çok ciddi bir fiyatla satışa çıkartılacak, böylece bir FPS oyununa 60$ ödeyerek tüm oyun boyunca duvarların arkasına çömelen arkadaşlarınızı kızdırabilirsiniz."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Serious Sam III : BFE Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Croteam Dağıtıcısı: Majesco Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 2 Saat önce Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 3 Saat önce Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 3 Saat önce Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 4 Saat önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler