She-Hulk Dizisinin Yönetmeni Belli Oldu, Çekimlerin Şubat 2021'de Başlaması Bekleniyor

16.09.2020 12:29 Özgür Eroğlu

 
2008 yılında Iron Man ile başlayan Marvel Sinematik Evreni, Disney'in Marvel evreni için yapacağı diziler ile birlikte biraz daha genişleyecek. Tamamı Disney+'a özel olarak yayınlanacak dizilerden biri de She-Hulk dizisi.
 
Dizi için bilgiler yavaş yavaş paylaşılmaya başladı. Geçtiğimiz mayıs ayında dizinin senaryosunun tamamlandığını öğrenmiştik. Şimdi de diziyi kimi yöneteceğini öğrendik. She-Hulk dizisinin yönetmenliğini It's Always Sunny in Philadelphia , Brooklyn Nine-Nine  ve Shameless gibi dizilerde yönetmenlik yapan Kat Coiro üstlenecek.
 
Ayrıca ciddi bir söylentiye göre dizinin çekimlerine Şubat 2021'de Atlanta'da başlanılması planlanıyor. Hala başrolde yani She-Hulk rolünde kimi göreceğimizi bilmiyoruz.
 
Dizi 2022 yılında Disney+ üzerinden yayınlanacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman 38 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler