Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunu Slitterhead'in Detayları Sızdırıldı!

08.06.2024 00:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Bokeh Game Studio tarafından geliştirilen Slitterhead adlı oyundan çeşitli detaylar sızdırıldı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyun 8 Kasım tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games Store üzerinden yayınlanacak.
 
Silent Hill'in yaratıcısı Keiichiro Toyama'dan geliyor
 
 
 
Çıkış tarihi ve platform haberleri, normal şartlarda Summer Game Fest 2024 etkinliğinde sunulacak olan yeni oynanış fragmanı ile beraber açıklanacaktı. Aynı zamanda bu oynanış içeriğinin detayları şu anda internete düştü. YouTube platformu üzerinde yayınlanan yeni bir video şu anda kaldırılmış olsa da buradan indirebilir ve mevcut oynanış videosuna ulaşabilirsiniz. Ek olarak aşağıdan da izleyebilirsiniz.
 
Slitterhead adlı proje, Silent Hill'in yaratıcısı Keiichiro Toyama ve stüdyosu Bokeh tarafından oyunseverlere sunulmak isteniyor. Bir yandan korku unsurlarını bünyesinde barındıran, diğer yandan ise aksiyon dolu ortamlara geçiş yapabildiğimiz yapımda tuhaf yaratıkların ve canavarların olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
Editör notu: Summer Game Fest gerçekleştirildi ve aynı fragman yayınlandı. Ayrıca bahsettiğimiz bilgiler onaylandı.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 01 Temmuz Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 01 Temmuz Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler