Son and Bone'dan Yepyeni Oynanış Videosu

10.08.2024 13:13 Mehmet Tandoğan

 
TeamKill Media tarafından biz oyun severlere sunulacak olan dinozor temalı birinci şahıs nişancı aksiyon oyunu Son and Bone için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Video içerisinde çok yakında piyasaya sürülecek vurgusu yapılırken aynı zamanda oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu az çok görebiliyoruz.
 
Son and Bone dikkat çekici bir yapıyı içeriyor
 
 
Daha fazla detaya gelecek olursak Son and Bone içerisinde hızlı tempolu bir yapının olduğundan bahsediyoruz. Yoğun platform unsurları ile karşı karşıya gelebileceğimiz oyunda hızlı hareket etmeye çalışıyor, çift zıplayabiliyor, ileriye doğru atılabiliyor ve daha fazla eylem sergileyebiliyoruz. Farklı dinozor düşmanların karşımıza çıktığı yapımda her bir dinozorun farklı şekilde saldırı biçimleri bulunuyor ve onları ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz.
 
Gergin ve korkutucu ortamlarda bulunduğumuz oyunda tabancalardan roketataralara kadar farklı şekillerde silah kütüphanesinden yararlanabiliyor ve çeşitli seçeneklere sahip olabiliyoruz Çok çeşitli dinozor türlerinin yer aldığı oyunda farklı dönemlere ait araçların ve silahların olduğundan da bahsetmekte fayda var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bilim Kurgu Temalı Aksiyon Macera Oyunu Mirage 7 Duyuruldu 46 Dk önce Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı 09 Eylül Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü 09 Eylül PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 09 Eylül Carmen Sandiego Reboot Duyuruldu: İkonik Hırsız Geri Dönüyor 09 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler