Stella of The End, Switch için 5 Aralık'ta Çıkıyor

29.08.2024 13:55 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı PROTOTYPE duyurduğuna göre, Key tarafından geliştirilen görsel roman Stella of The End'in Switch versiyonu 5 Aralık'ta yayınlanacak. İngilizce, Japonca ve Basitleştirilmiş Çince metin dili seçeneklerini destekleyecek.
 
Japonya'da oyun hem fiziksel hem de dijital olarak satışa sunulacak. Dijital sürümün fiyatı 3.300 yen, fiziksel sürümün fiyatı ise standart sürüm için 3.740 yen ve sınırlı sürüm için 10.780 yen olacak. Sınırlı sürüm, SWAV'ın sanat eserlerinin yer aldığı B2 boyutunda bir duvar halısı, A5 boyutunda bir akrilik panel, "Diary of a Faint Hope" adlı hikayenin ciltsiz bir versiyonu ve oyunun bir kopyasını içeriyor ve hepsi özel bir kutuda paketlenmiş.
 
Stella of The End ilk olarak 28 Ekim'de Japonya'da PC için, ardından 21 Nisan 2023'te iOS ve Android için, 26 Eylül 2023'te ise Steam üzerinden İngilizce yerelleştirilmiş bir PC sürümü için piyasaya sürüldü.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:

Dünya artık insanlığa ait değil. Dev makineler artık dünyayı dolaşıyor ve insanlığı yok olma eşiğine getiriyor.Gezgin bir Kurye olan Jude Gray, çok özel bir kargo teslim etmesi için bir istek alır. Bu kargo, gizemli Tekillik Makineleri'nden etkilenmeyen bir android kız olan Philia'dır.
 
Jude'un Philia'yı hedefine götürmekten başka seçeneği kalmaz, onu zarardan korumak ve bu zorlu dünyada nasıl hayatta kalacağını öğretmek için elinden geleni yapar. Birlikte, hem mekanik hem de insani tehditlerden kaçınarak düşmanca vahşi doğada ilerlemelidirler.
Philia, tüm bu zaman boyunca bir gün insan olacağında ısrar eder.
 
Jude ve Philia'yı yolun sonunda ne bekliyor? İnsanlık gerçekten kurtarılabilir mi, yoksa çok mu geç...? 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Bölgesel Finalleri Başladı! 2 Saat önce Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler