Tales of Innocence R Zindanlar Daha Karmaşık

Tales of Innocence R büyük yeniliklerle Vita ekranlarına geliyor
24.12.2011 12:58 Alkan Adakaner

      Daha önce Nintendo DS için piyasaya çıkan Tales of Innocence şu sıralar Playstation Vita için "Tales of Innocence R" adıyla hazırlanıyor. Daha gelişmiş grafikler, yeni sinematikler, iki yeni karakter ile karşımıza çıkacak oyunun içerikleri de dikkatimizi çekiyor.
 
     Yetkililerin açıklamasına göre Tales of Innocence R'daki zindanlar DS sürümüne göre daha karmaşık olacak ve burada yapılacak daha fazla şeyle karşılaşacağız. Bu zindanlarda yeni bulmaca öğeleri, Tales serisinin önceki oyunlarından da bildiğimiz Sorcerer’s Ring, yeni anahtarlar, kaya itme gibi çeşitli farklılıklarla karşılaşacağız.
 
      Ayrıca oyunun Playstation Vita sürümünde bir Arena modu da bulunacak. Bu modda Tales of Xillia'dan tanıdığımız Milla Maxwell gibi karakterlere karşı mücadele edebileceğiz. 26 Ocak'ta Japonya'da piyasaya çıkacak oyunun Avrupa ve Amerika çıkışı belirsizliğini koruyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tales of Innocence R Platformlar: VITA Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 27 Haziran EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 27 Haziran Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 27 Haziran Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler