The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu!

03.07.2024 16:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Haemimont Games ve yayıncılığını Kalypso Media Digital şirketinin üstlendiği Orta Çağ temalı aksiyon macera oyunu The First Templar - Special Edition, GOG platformunda tamamen ücretsiz oldu. Sınırlı süre zarfında bedava bir şekilde kütüphanenize ekleyebileceğiniz bu yapım kalıcı olarak sizin oluyor.
 
The First Templar'da iki ana karakteri kontrol ediyorsunuz
 
 
 
The First Templar - Special Edition, 2011 yılında çıkışını gerçekleştirdi ve oyuncular tarafından genel olarak beğenildi. Orta Çağ temasını yansıtan bu yapım iki ana karakterin hikayesine konu alıyor. Fransız bir tapınak şövalyesine kontrol ettiğimiz yapımda diğer taraftan kadın bir yoldaşın da kontrolünü elimize alabiliyoruz. İki beklenmedik müttefik'in yolları bir yerde kesişiyor ve kapsamlı bir mücadeleye atılabiliyorsunuz.
 
The First Templar bildiğiniz üzere hem tek oyunculu hem de işbirliği moduna sahip olarak karşımıza çıkıyor. Tek başınıza oynarken iki ana karakter arasındaki geçiş yapabiliyor ve ikinci kahramanın kontrolü yapay zekaya bırakılıyor. Diğer taraftan yanınıza bir oyuncu davet edebiliyor ve yapay zeka tarafından kontrol edilen karakterin kontrolü çağırdığınız oyuncuya veriliyor.
 
Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız oyuna bir göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Zaten oyun tamamen ücretsiz bir şekilde sunulduğundan dolayı kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler