Tomb Raider Serisinin Toplam Satışları 88 Milyona Ulaştı

02.05.2022 13:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Eidos-Montréal, Tomb Raider serisinin bugüne kadarki satışlarının dünya çapında 88 milyon adede ulaştığını duyurdu. Bu bilgi, Embracer Group'un Eidos-Montréal'i Square Enix'ten satın alacağının ortaya çıktığı bir canlı yayın sırasında verildi.
 
Canlı yayında seri için çeşitli bilgiler paylaşıldı. Bu bilgiler arasında Tomb Raider (2013), Rise of the Tomb Raider ve Shadow of the Tomb Raider'ı içeren Tomb Raider reboot trilogy paketinin toplam satışlarının dünya çapında 38 milyon adede ulaştığı yer alıyor. Serinin toplam 88 milyon satışın 38 milyonu reboot trilogy'e ait.
 
Öte yandan Lara Croft: Relic Run ve Lara Croft: Go gibi mobil oyunlar hakkında da çeşitli rakamlar yayınlandı. Eidos-Montréal, mobil Tomb Raider oyunlarının toplamda 53 milyon indirmeye ulaştığını açıkladı.
 
Canlı yayın videosu (Tomb raider ile ilgili kısım 13:38'den başlıyor) 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tomb Raider Trilogy Platformlar: PS3 Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler