Total War: Warhammer Duyuruldu!

22.04.2015 17:21 Samet Konuksal


    Aslında bu duyuruyu 'beklenmedik' olarak tanımlarsak yanlış olur. Zira Creative Assembly, Warhammer fantezi evreninin kullanım haklarını almış ve Total War oynanışını Warhammer dünyasıyla buluşturma adımlarını atmıştı. Merakla beklenen bu gelişme, artık daha da yakın. 
 
    İspanyol oyun sitesi 3D Juegos, Total War: Warhammer'ın ilk videosunu erkenden paylaştı. Sinematik sahneleri gördüğümüz videoda Orclar, Goblinler, Vampire Countlar, Dwarfların haricinde Empire ve Chaos tarafları karşımıza çıkıyor. Ne yazık ki video kaynağı İspanya olunca video da İspanyolca oluyor. Heyecan verici bu gelişmenin ardından resmi haberleri merakla beklemekteyiz.
 
Güncelleme: Yaşanan sızıntının ardından Creative Assembly'dan resmi haberler de gelmeye başladı. Oyunun İngilizce tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Warhammer Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler