UFC Undisputed 2010 Demo Ayrıntıları

07.04.2010 00:48 Alkan Adakaner


 
     Bundan sonra her yıl UFC oyunu çıkaracağını duyuran THQ, yüksek satış rakamlarına ulaşan oyunlarını iyi pazarlamak için demo çıkarmayı da ihmal etmiyor.
 
     THQ tarafından yapılan açıklamada UFC Undisputed 2010'un demosunun bazı ayrıntıları da açıklandı. Buna göre oyunun demosunda 4 dövüşçü yer alacak. Bu dövüşçülerin isimleri ise şöyle:
 
* Mauricio "Shogun" Rua
* Lyoto "The Dragon" Machida
* Rashad "Sugar" Evans
* Quinton "Rampage" Jackson
 
     Yayınlanacak demoda Exhibition Mode'un yanı sıra arkadaşlarınızla online'a ihtiyaç duymadan oynayabileceğiniz Tournament Mode da bulunuyor. Demo PSN ve Xbox Live'a gelecek, ama henüz çıkış tarihi ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Muhtemelen oyun piyasaya çıkmadan 1 ay önce yayınlanacaktır.
 
kaynak
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
UFC 2010 Undisputed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Yuke's Dağıtıcısı: THQ Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake'ten 3 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 49 Dk önce GİST 2024 Fuarı Yerli Yapım Standında Neler Var? 1 Saat önce Krafton Yeni Oyunlarını G-Star 2024 Oyun Fuarında Duyuracak! 2 Saat önce Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler