Uncharted 3'e İlk İncelemesinde Neredeyse Tam Puan

Uncharted 3, Game of the Year olmaya aday!
14.10.2011 21:05 Levent Polater

 
    Uncharted 3'ün ilk inceleme skoru belli oldu. İspanyol oyun derigis Playmania, oyuna 10 üzerinden 9.9 puan (0.1 nereden kırmışlar, ben de merak ediyorum) vererek yapımı "Kusursuz" kategorisine koydu.
 
    Ufak bir karşılaştırma yapmak adına birkaç yıl önce çıkışını yapan Uncharted 2 için Playmania, 9.5 vermişti. Uncharted 3 için inceleme ambargosu kalkmak üzere, önümüzdeki günlerde oyun ile ilgili daha fazla inceleme ve inceleme skoru göreceğimizden hiç şüphemiz yok.

    Oyunun kendisi ise 1 Kasım'da raflardaki yerini alıyor. Ön siparişinizi verdiniz mi yoksa çıkış tarihini mi bekleyenlerdensiz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 2 Saat önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 6 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 8 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 8 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler