Uncharted 3'te Yakın Dövüş Taktikleri

Kesin ve temiz bir öldürme şekli
25.10.2011 12:39 Alkan Adakaner

 
     Uncharted 2'nin senaryo modunu çok beğenmiştiniz öyle değil mi? Peki mutiplayer modları oynadınız mı? Eğer oynamadıysanız çok şey kaybetmişsiniz demektir. Zira oyunun multiplayer modunun insanın aylarını harcayabileceği oldukça zevkli bir oyun yapısı vardı.
 
    Uncharted 3: Drake's Deception'da da yine uzun bir senaryo modunun yanı sıra eğlenceli multiplayer modlar bizi bekliyor. Tabi multiplayer modlarda hayatta kalmak için bazı şeyleri bilmeniz gerek. Mesela "yakın dövüşler" gibi. Naughty Dog da oyundaki yakın dövüşlerin önemini anlatan bir video yayınladı.
 
     Bu videoya baktığımızda düşmanlarımızla uzaktan savaşın yanı sıra onlarla yumruk yumruğa savaşmanın da önemini kavrıyoruz. Bir düşmana çok yaklaştığınızda ona ateş etmek yerine yumruk veya tekme atarak tek hamlede öldürme şansınız var.
 
    Ayrıca bir yere tırmanırken veya tırmanan bir düşmanın arkasından giderken de "kare" tuşuna basarak düşmanı anında etkisiz hale getirebilirsiniz. Videoda ayrıca "blind fire" olarak bilinen ve düşmanı tam olarak görmeden saklanırken ona doğru ateş etmemize yarayan sistemin de çok işimize yaradığınıu anlıyoruz.
 
     Senaryo modunu bitirdikten sonra Uncharted 3: Drake's Deception'ın multiplayer modlarında iyi zaman geçirmek istiyorsanız bu püf noktaları aşağıdaki videodan öğrenebilirsiniz. Elini çabuk tutan, yakın dövüşü kazanıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 3 Saat önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 7 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 9 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 9 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler