Until Dawn Remaster'ın Fiyatı Sızdırıldı

19.08.2024 18:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Sinematik ve seçim odaklı yapısı ile gönüllerde taht kuran şimdi ise yenilenmiş sürümü ile karşımıza çıkmaya hazırlananUntil Dawn için çeşitli söylentiler ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilerle beraber oyunun fiyatının ne kadar olacağı belli oldu. Ancak bu bilgiler şu anda sızıntı aracılığıyla geldiği için resmi olarak onaylanmamış durumda.
 
Until Dawn için beklentiler bir hayli yüksek
 
 
 
Sony tarafından yayınlanacak olan Until Dawn'ın yeniden düzenlenmiş sürümü Ekim ayı içerisinde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Şirket henüz oyunun ne kadarlık fiyata sahip olacağına resmi olarak açıklamada bulunmadı. Ancak şu anda çeşitli sızıntılarla beraber bunu öğrenmiş bulunuyoruz. Doğru sızıntı haberlerle ön plana çıkan billbil-kun yayınladığı yeni bir raporda çıkışı yaklaşan oyunun 60 dolarlık bir fiyata sahip olacağını iddia ediyor.
 
Farklı platformlarda çıkış yapmaya hazırlanan yeniden düzenlenmiş sürüm, Sony kanadında daha farklı ve daha fazla fiyatlandırmaya sahip olabilir. Çünkü bildiğiniz üzere şirket birinci taraf oyunların çoğunu 70 dolardan satışa sunuyor. Ancak yeniden düzenlenmiş sürümlerin biraz daha düşük fiyattan piyasaya sürüldüğünü de aktarabiliyoruz. Örneğin The Last of Us Part 2 Remastered bu yılın başlarında 50 dolardan kullanıcılara sunuldu. 
 
Until Dawn'ın yeniden düzenlenmiş sürümü yüksek çözünürlüklü dokuları, yeniden oluşturulmuş karakter modellemelerini, sinematik geçişleri ve çok daha fazlasını bizlere sunmayı hedefliyor. Beklenen yakınlar arasında yer alan yeni versiyon, açıklanan detaylara göre 4 Ekim tarihinde PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülmeyi bekliyor. Çıkış tarihi yaklaştıkça Sony oyundan daha fazla detayı bizlere sunacak ve resmi olarak ne kadarlık bir fiyata sahip olacağını öğrenebileceğiz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler