Vampir Temalı EvilVEvil'in Çıkış Tarihi Açıklandı

31.05.2024 10:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Toadman Interactive tarafından biz oyun severlere sunulacak olan vampir temalı nişancı aksiyon oyunu EvilVEvil'in çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre bu yapım 16 Temmuz tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam platformu üzerinden yayınlanacak ve 20 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak.
 
Vampir temalı nişancı oyunu deneyimi 
 
 
 
Oyunun PC sürümü aynı zamanda 10 Haziran tarihinde Steam Next Fest kapsamında bir demoya sahip olacak. Tamamen ücretsiz bir şekilde sunulacak olan demo sayesinde oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu bizzat deneyimleyebileceksiniz. Vampir temalı işbirliği odaklı birinci şahıs nişancı oyununun başarılı olup olmayacağını hep birlikte göreceğiz.
 
EvilVEvil içerisinde hızlı bir aksiyon sistemi yer alıyor ve aynı zamanda düşman ordularına karşı hiç çekinmeden kendi kombolarınızı gerçekleştirebiliyorsunuz. Oyunda silahlarınızı elinize alabiliyor, diğer oyunculara karşı güçlü yeteneklerinizi sergileyebiliyor, vampir olarak düşmanların kanını emebiliyor ve gücünüze güç katabiliyorsunuz. Farklı karakterlerle beraber yer alabileceğiniz yapımda ödüllendirici bir sistem ön plana çıkıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 01 Temmuz Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 01 Temmuz Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler