Wolfenstein Ön Sipariş Ekstraları

Farklı yapısı ve oynanışı ile Wolfenstein herzamanki gibi farklı bir deneyim sunacak.
08.08.2009 11:32 Ersin Kılıç

Artık oyun satan firmalar da son dönemlerde hem oyun satışlarını artttırmak hemde bu büyük pastadan pay sahibi olmak için birbirleri ile yarışır duruma geldiler.Bunun son örneğini ise eski klasiklerden biri olan Wolfenstein'in yeni oyununda görüyoruz.
 
İşte oyun satan firmaların Wolfenstein'in ön siparişi için duyurdukları ekstralar;
 
Gamestop ; Gamestop'tan ön sipariş verdiğiniz taktirde oyunu oynamaya başlayınca multiplayer modu için 2.000 altınınız olacak ve yeni silahlar satıp upgrade ederek bir adım öne geçebileceksiniz.
 
Amazon : Oyunu Amazon'dan ön sipariş ettiğiniz taktirde oyun ile beraber gelecek olan kod sayesinde eski Wolfenstein'in yeni sürümü olan Wolfenstein 3D oyununu Xbox Live veya PSN'den bedava indirebileceksiniz.
 
Hollywood Game Crazy : Oyunu buradan aldığınız taktirde ise oyunun özel olarak çıkacak olan Limited Edition'unda bulunan madalyanın sahibi olabileceksiniz.
 
BestBuy : Oyunu buradan aldığınız taktirde ise Flamenwarfer adlı silaha sahip olabileceksiniz. Normalde tek kişilik modu bitirmeye yaklaştığınızda açılan bu silah oyunun hemen başında elinizde bulunacak.
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wolfenstein Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Raven Software Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler