World of Warcraft, Paladin Tier 13 Seti Açıklandı

Zaten seti set yapan omuzluk ve başlık, onlara da gidip tüy koyuyorsunuz -_-
22.09.2011 15:01 Beril Sergün


     Herkes 4.3 ile gelecek olan "Transmogrification" yani zırhlarınızın görüntüsünü değiştirebilme özelliğini beklerken Blizzard yeni gelecek setlerin görüntülerini yayınlamaya başladı bile.
 
     Yukarıda gördüğünüz World of Warcraft: Cataclysm eklenti paketinin, 4.3 ile gelecek olan Tier 13 yani en son setin görüntüsü. Setin adı Paladin'lere gayet uyumlu "Battleplate of Radiant Glory" ismini almış ancak bir Paladin setinde neden tüy kullanıldığını hala açıklayamamış. Bu setin parçaları Deathwing savaşında, Deathwing ve yanında olacak olan diğer düşmanlarımızdan düşecek.
 
     Bir Paladin sınıfı oyuncusu olarak WoW başladığından beri Blizzard'ın Paladin'lere yaptığı gear işkencesinin sebebini anlayabilmiş değilim. 1-2 set dışında bütün setlerin "Paladin" havasını veremediği açıkça ortada. Hayallerim yine bir sonraki sete kaldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft: Cataclysm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim 2024'te Çıkacak Büyük Oyunlar: 17 Farklı Oyun 29 Eylül Final Fantasy 16 Complete Edition PS5 Konsoluna Çıktı 29 Eylül Ubisoft, Masa Oyunu Monopoly'i Piyasaya Sürdü: Neler Sunuyor? 29 Eylül The Last of Us'ın 2. Sezonundan Yeni Fragman Yayınlandı 29 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered Duyurusuyla Temel Oyun Zamlandı 29 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler