Yeni Uncharted Yarın Duyurulabilir

21.03.2012 11:24 Samet Konuksal


     Playstation 3'ün en önemli serilerinden Uncharted, Uncharted 3: Drake's Deception ile büyük işler başarmıştı. Playstation Norveç'in Facebook sayfası üzerinden yayınladığı bazı resim ve bilgiler, serinin devamı açısından kafalarda soru işaretleri oluşturdu.
 
     Playstation Norveç sayfası ilk olarak, Norveçli kaşif Fridtjof Nansen'in bir fotoğrafını yayınlayıp üzerine Norveççe "Uutfrosket" damgasını yapıştırdı. Bu kelime Türkçe olarak keşfedilememiş anlamına geliyor.
 
     Sony tarafından kaydı yapılmış uutforsket.no isimli siteye girdiğimizde ise, Uncharted serisinin temasına benzer bir şekilde 22.03.2012, 20:59 tarihini görüyoruz. Bu da akıllara yarın yapılabilecek yeni Uncharted duyurusunu getiriyor.  
 
     Playstation 3'e son çıkan Uncharted oyunu Drake's Deception'un duyurulma süreci de, aynı bu şekilde olmuştu. Bu süreçte Playstation Danimarka, Facebook sayfası üzerinden kaşif Wilhelm Von Bernhoff'la ilgili şeyler yayınlamıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 34 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 2 Saat önce The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 6 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 8 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 8 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler