eFootball Türk Oyunculara Yönelik Bir Dizi Oyun İçi Kampanya Düzenliyor

14.06.2024 10:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. bugün yaptığı açıklamayla ülkemize özel bir dizi oyun içi etkinlik ve hediyenin, eFootball™’a eklendiğini duyurdu!
 
Türk Kahramanlar Kampanyası
 
Bu kampanyada kullanıcılar, toplam 5 Türk milli takımı oyuncusunu kadrolarına dahil etme fırsatına sahip: bir futbolcu oturum açma hediyesi olarak gelirken diğer dördü ise oyun içi mücadele etkinliklerinde yapay zekaya karşı maç kazanarak elde edilebilecek.
 
Takımınıza katılmayı bekleyen beş futbolcu şöyle:

- İ. Kahveci
- A. Ömür
- Y. Akgün
- S. Özcan
- B. Yılmaz
 
ShowTime: Trendyol Süper Lig

2023/24 yerel futbol sezonu sona yaklaşırken, eFootball™’a özel ShowTime: Trendyol Süper Lig, 24 Haziran'da başlıyor. Her kullanıcının Rüya Takımını zafere taşımaya yardımcı olacak, bazı özel becerilerle donatılmış, ligin en iyi performans gösteren oyuncularından oluşan bir seçki şimdi sizlerle!

Milli Takım Paketi

eFootball™ Türkiye'nin heyecan dolu "global futbol yazı"nda yer almasını kutlamak adına oyuna Milli Takım Paketi: Türkiye '24’ü ekliyor. Paket aracılığıyla Rüya Takımlarınıza 11 kişiden oluşan tam kadroyu ekleyebileceksiniz.

Takımdaki oyuncular şu şekilde:
 
- U. Çakır
- M. Demiral
- M. Müldür
- C. Özkacar
- K. Ayhan
- H. Çalhanoğlu
- E. Ünal
- O. Ko¨kçu¨
- K. Aktürkoğlu
A. Güler
K. Yıldız
 
Türkiye’ye özel birbirinden keyifli oyun içi kampanyaları ve takımınızı efsane Türk futbolcularla zenginleştirme fırsatını kaçırmayın!
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 01 Temmuz Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 01 Temmuz Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler