"iPad Konsol Gücünden Çok Uzakta Değil"

11.04.2012 14:37 Samet Konuksal

 
     Önceki dönemlerde Max Payne serisiyle karşımıza çıkan, bu nesilde de Alan Wake ile birlikte beğenilen Remedy, iOS platformlara olumlu bakıyor. Remedy'e göre iPad, şimdiki nesil konsolların gücünden çok uzakta değil.
 
     Games Industry'e konuşan Remedy Entertainment CEO'su Matias Myllyrinne bazı konsol oyunlarının iPad'lere aktarıldığını işaret ederek, eğer kullanıcılara daha uygun bir arayüz keşfi yapılırsa iPad'lerde daha fazla oyun görebileceğimizi söylüyor. 
 
     Infinity Blade'in iPad'lerde yapabilecekleri gösterdiğini söyleyen Matias Myllyrinne, "iPad'ler konsol gücünden çok da uzakta değil." açıklamasını yaptı. Son olarak röportajda Myllyrinne, "iOS için Death Rally isminde bir oyun çıkardık ve şimdiye kadar 50 milyondan fazla oynandı." sözleriyle birlikte platformdaki oyuncu potansiyelini gösterdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPad Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 10 Dk önce Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 2 Saat önce Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler