Epic Games'in 648 TL Değerindeki Oyunları Ücretsiz Eklemeyi Unutmayın!

25.08.2024 13:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyun ve oyunları sunan Epic Games yeni oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Epic bu hafta oyunculara aksiyon oyunu Gigantic: Rampage Edition'ı ve korku nişancı oyunu The Callisto Protocol'ü tamamen bedava sunuyor. Oyunları 29 Ağustos Temmuz Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'e kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Haftaya Fallout Classic Collection ve Wild Card Football ücretsiz dağıtılacak.
 
Gigantic: Rampage Edition 
 
 
 
GIGANTIC: RAMPAGE EDITION 5v5 MOBA deneyimini bizlere sunuyor. Oyunda benzersiz bir kahraman seçebiliyor ve diğer oyuncularla takım oluşturabiliyorsunuz. Bu pakette yeni bir oyun modu, çapraz platform desteği, yeni kahramanlar ve yeni haritalar yer alıyor. 
 
- Epic Games sayfası
 
The Callisto Protocol 
 
 
 
Hikaye odaklı üçüncü şahıs hayatta kalma korku oyunu günümüzden 300 yıl sonrasında geçiyor ve oyuncular Jüpiter'in uydusu Callisto'da yer alan maksimum güvenlikli bir hapishane olan Black Iron Prison'a atılmış kader kurbanı Jacob Lee rolünü üstleniyor. Mahkûmlar korkunç canavarlara dönüşmeye başlarken hapishane de kaosun içine sürükleniyor. Jacob hayatta kalmak için Black Iron Prison'dan kaçarak güvenli bir yere ulaşmalı, bu sırada da Callisto'nun yüzeyi altında gömülü karanlık ve rahatsız edici sırları açığa çıkarmalı. 
 
- Epic Games sayfası
 

 
Gigantic: Rampage Edition  bizlere neler sunuyor? 
 
Moba oyun türü ile karşımıza çıkan ve yapacağımız hamlelerle beraber diğer rakiplerin kulelerini yıkabileceğiniz yapımda farklı karakterler, ortamlar, haritalar ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Genel olarak karışık etiketine sahip olan yapım içerisinde çok oyunculu bir deneyim bizleri bekliyor ve dinamik ve aynı zamanda heyecan verici ortamların bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Yayınlanan bu sürüm, oldukça üst düzey bir deneyimi bizlere sunmayı hedeflerken, aynı zamanda farklı oyun modlarıyla beraber oyuna atılım yapabiliyor ve kendimizi arkadaşlarımızla beraber oynayabileceğimiz bir yapıyla karşı karşıya bırakabiliyoruz. Dikkat çekici ortamlara geçiş yapabileceğimiz, farklı haritalarda ustalaşabileceğimiz ve hedefleri tamamlayabileceğimiz yapımda diğer
 
Moba oyunlarında olduğu gibi, aynı şekilde burada da kendi ekibimizi kurabiliyor, karakterimizi harita içerisinde ve oyun dahilinde geliştirebiliyor, farklı karakterlerin becerilerinden faydalanabiliyor ve her bir karakterin burada usta olabilme yeteneği bulunuyor. Ve oyun içerisinde geliştirdiğimiz karakterlerle beraber, elbette ne kadar yüksek istatistiklere sahip olursak, o kadar hızlı bir şekilde gelişim kat edebiliyoruz. Oyun içerisinde çapraz platform desteği yer alıyor ve bununla beraber istediğiniz platformdan oyunu oynayabiliyor ve istersek mobilden, istersek de PC platformundan oyuna geçiş yapabilir ve her eşleşmede platformlar arası destekle beraber bizlere sunuluyor. Dolayısıyla PC oyuncusu, mobil platformdaki oyuncularla beraber eşleşebiliyor ve bu desteğin çapraz platform desteğine dahil olduğunu aktarabiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber elbette moda eğlencesi bizleri de kapsıyor ve bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, oyuna göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Her ne kadar oyun bizlere genel anlamda iyi bir deneyim sunsa da, ancak üst düzey bir deneyim sunmasa da, denenmesi ve oynanması gereken oyunlar arasında yer alıyor diyebiliriz.

Karakterinizi seçebileceğiniz ve dilediğinizi gerçekleştirebileceğiniz aksiyon ve eğlence odaklı dünya içerisinde heyecan verici kahramanlarla dolu bir kadroya adım atabiliyor ve 4 oyuncu ile beraber ekip kurarak burada diğer oyunculara karşı gelmek durumunda kalıyorsunuz. Yanınıza çağırabileceğiniz oyuncularla ve arkadaşlarla beraber ilerleyebileceğiniz yapımda, aynı zamanda dünya çapındaki oyuncuları yanınıza davet edebiliyor ve hiç tanımadığınız oyuncularla beraber rastgele eşleştirmelerle mücadeleye atılım sağlayabiliyorsunuz. Moba eğlencesine dahil olabileceğiniz yapım, zaten oldukça eğlenceli bir yapıyı beraberinde getiriyor. Ancak bu oyun içerisinde ve bu tür içerisinde gerçekten de uyulması gereken bir hayli önemli noktalar bulunuyor. Bu kapsamda karakterlerin oldukça dengeli olması gerekiyor ve bir karakter diğer karakterlerin oldukça üstün olduğu durumlarda, elbette dengenin bir hayli değiştiğini aktarabiliyoruz. Bunun yanı sıra, bu tarz oyunlarda mikro ödeme sisteminin genellikle olmadığını aktarabiliyor ve bunun da olmaması gerektiğini şu anda vurgulamak gerekiyor. Ancak bazı mobil oyunlar, elbette mikro ödeme sistemi ile beraber daha fazla özelleştirme ve istatistik sunabiliyor.
 
 
 
Fakat bu tarz detaylar ne yazık ki oyuncuların oyundan alacakları zevki biraz daha aşağı çeken unsurlar arasında yer alıyor. Yapım içerisinde elbette sürekli olarak güncellenen bir yapıyla karşı karşıya kalmak durumundayız. Servis tabanlı bir yapıyla beraber bizlere sunulduğundan dolayı oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, yeni güncellemeleri alabiliyor ve yeni güncellemelerle beraber haritaların, karakterlerin, dengeleme değişikliklerinin ve çok daha fazlasının bizlere aktarıldığını söyleyebiliyoruz. Zaten oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca sezon sezon ilerleyebileceğimiz bir kısım olduğunu bahsedebilir ve bu kısımlarla beraber kendimize oyuna kaptırabiliyoruz. Oyun geliştirmeleri yer alırken, aynı zamanda yeni oyuncularla beraber oyuna atılım sağlayabiliyor, kendi deneyimimizi burada özelleştirip kişiselleştirebilir ve her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor. Aynı zamanda kendi planlamalarınızı ve stratejilerinizi oyuna dahil edebiliyorsunuz.
 
Oyun içerisinde toplamda 5'e 5 mücadele edebiliyor ve yanınıza çağırabileceğiniz arkadaşlarınızla beraber daha eğlenceli bir deneyim elde edebiliyorsunuz. Zaten bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere arkadaşlarla beraber oynamak ve arkadaşlarınızı yanınıza davet etmek ve onlarla koordineli bir şekilde sohbet ederek oynamak çok daha eğlenceli bir deneyime bizlere sunuyor. Bu tarz detaylarla beraber oyunda hızlı bir şekilde yerimizi alabiliyor ve buna göre kendi deneyimimizi özelleştirip kişiselleştirebiliyoruz. Bununla beraber arkadaşlarımızı yanımıza davet ederek hem oyundaki sıkılma anlarını en aza indirebiliyor, hem de daha fazla taktiğin ve planın kilidini açabiliyoruz. Bu tarz oyunlarda elbette arkadaşlarla beraber oynamak çok daha eğlenceli olabiliyor. Dolayısıyla bu da bizim bu tarz oyunlarda tavsiyemizdir diyebiliriz.

Dikkat çekici haritalara ve ortamlara geçiş yapabileceğimiz yapımda elbette kendi bölgelerimiz koruma altına alınmışken, biz de buraları hem koruma altına alabiliyor, hem de diğer rakip kuleleri yıkmaya çalışabiliyoruz.
 
Diğer Moba oyunlarda olduğu gibi, aynı şekilde bu yapım içerisinde de 23 farklı karakterin olduğundan bahsedebiliyor ve bu karakterlerin her birinin kendine özgü yetenekleri ve becerileri bulunuyor. İstersek saldırı stili ile beraber ön plana çıkalım, istersek de savunma karakterleri veya tank karakterleri alalım, tamamen bizim bakış açımıza ve planlarımıza göre değişkenlik gösteren bir oyun tarzımızın olduğunu söyleyebiliyoruz. Zaten her bir oyuncu bu tarz oyunlarda kendi oyun deneyimini oyuna aktarabiliyor ve nasıl bir yapıya sahip olmak istiyorsanız ona göre oyuna geçiş yapabiliyorsunuz. Kahramanlarla dolu platform unsurlarıyla ve nişancı akşam deneyimiyle beraber ön plana atılabileceğimiz yapımda büyük takımlara karşı mücadele edebiliyor ve kimin kazanacağını elbette yapacağınız hamlelerin belirleyeceğini aktarabiliyoruz. Dikkat çekici haritalara geçiş yapabileceğimiz yapımda en iyi deneyimle beraber kahramanlarımızı korumak durumunda kalıyor ve kendi bölgemizi koruyarak elbette üst düzeyde edebiliyoruz.
 
 
 
Diğer oyunlarda olduğu gibi, aynı şekilde bu yapım içerisinde de temel mekanik aynı şekilde bizlere aktarıldığını söyleyebiliyor ve bu mekanikleri en iyi şekilde kullanmak için oyunda daha fazla vakit geçirmek ve becerilerimizi nasıl kullanmamız gerektiğine karar vermemiz gerekiyor. Zaten burada düşmanlara, yani diğer oyunculara karşı nasıl saldırabileceğinizi siz seçebiliyor ve oyun içerisinde yer alan karakter becerilerini açmak ve hangi becerilere güç vermek istiyorsanız ona göre kendi seçimlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu seçimlerle beraber her karakterin kendine özgü saldırı ve savunma seti bulunuyor ve bu setlerle beraber elbette oyundaki gidişatı değiştirebiliyor ve karşı rakibin yaptığı hamlelerle beraber ve geliştirdiği ve açtığı yetenekleri ön plana çıkarabiliyor ve onların önünü kesmek için elimizdeki yetenek setlerini kullanabiliyoruz. Örneğin, karşı rakip tüm istatistiklerini saldırı kısmına verdiyse, elbette biz de savunma istatistiğine verebiliyor ve kendi savunmamızı güçlendirerek onların saldırılarını daha da aza indirebiliyoruz. Bu tarz oyun içerisinde çeşitli istatistikler ve detay sistemleri yer alıyor ve karşı rakibe göre kendi planlarınızı oyuna dahil edebiliyorsunuz.

Hızlı bir şekilde ilerleyebileceğiniz ve 5'e 5 mücadele edebileceğiniz yapım içerisinde, elbette her karakterin kendine özgü güçlü yetenekleri bulunuyor ve bu yetenekleri kullanmak tamamen sizin işiniz oluyor. Eğer bir karakter elbette düşük yeteneklerle beraber ön plana çıkıyorsa, onu güçlendirmek tamamen sizin işiniz oluyor. Hangi karakterle nasıl bir strateji yapabileceğinizi siz belirlerken, büyük bir mücadele içerisinde yerinizi alabiliyor ve kimin kazanacağını elbette yapacağınız hamlelerin değiştireceğini gösterdiğini aktarabiliyoruz. Geniş savaş alanlarında ilerleyebileceğiniz ve muhafızlarla beraber yer alabileceğiniz yapımda, aynı zamanda oyun içerisinde sadece diğer oyuncuları değil, yapay zekaya sahip canavarları ve yaratıkları da burada kesmek durumunda kalıyoruz.
 
Bunları kestiktensonra da ana karakterimiz, yani kullandığımız kahraman çeşitli seviyeler atlayabilir ve bu seviyeler atladıktan sonra da yeni becerilerin kilidini açabiliyoruz. Bu şekilde 23 farklı karakterin olduğundan bahsederken, her bir karakterin en iyi şekilde yeteneklerinden faydalanmak durumunda kalıyoruz. Canlı ve eğlence dolu bir dünyada yer aldığımız yapımda, istediğimiz gibi dar sokaklardan ilerleyebiliyor, hızlı çatışmalara ve tempolu ortamlara geçiş yapabiliyor, korsan gemisi içeren esintili bir sahil haritasına doğru geçiş yaparken, aynı zamanda oyuncuların eğlenebileceği ve birçok gizli köşenin bulunduğu enerji santrali bölgesine de geçiş yapabiliyoruz.
 
 
 
Oyunda farklı farklı haritalar bulunuyor ve bu haritalarla beraber elbette sanayileşmiş bölgelere, fabrikalara, depolara, sahil kısımlarına, enerji santrallerine, ormanlık alanlara ve çok daha fazla bölgeye doğru adım atmak durumunda kalıyoruz. Bu tarz detaylarla beraber kendimize geniş savaş alanlarında bulabiliyor ve hem geniş hem de karmaşık haritaları içerisinde kendi yolumuzu bulmaya hazırlanabiliyoruz. Bu sayede elbette sokaklarda ilerleyebiliyor, farklı bölgelerde kendi lehimize çıkaracak eylemler sergileyebiliyor ve daha fazla detaylı kendi yolumuza bakabiliyoruz. Zaten bu tarz oyunlarda karakterimizi kullanırken, en iyi deneyimi elde etmek için büyük bir mücadele vermek durumunda kalıyor ve sürekli olarak oyunda aktif bir şekilde rol almamız gerekiyor. Zaten harita içerisinde aktif bir şekilde rol almazsak, diğer rakip takımdaki oyuncular yapay zekaya sahip yaratıkları kesebiliyor ve onlardan çıkan seviyelerle ve itemlerle beraber daha güçlü konuma gelebiliyor. Durum böyle olunca hem kendilerine hem de takıma daha fazla katkı sağlayabiliyor.

Oyun içerisinde sadece bu detaylar değil, aynı zamanda özelleştirme ve kişiselleştirme sistemlerinin de olduğundan bahsedebiliyoruz. Özelleştirme ve kahraman ilerlemesi sistemleri ile beraber en sevdiğimiz karakterleri geliştirebilir ve oyun tarzınıza uyan bireysel kahraman donanımları oluşturmak durumunda kalıyoruz. Bunun yanı sıra, elbette özelleştirebileceğimiz orijinal oyundan olmayan yeni görünümleri de dahil edebileceğimiz bir özelleştirme sistemlerinin olduğundan da bahsedebiliyoruz.
 
 
 
Bu sayede çeşitli kahramanlar ve silah görünümlerinin kilidini açabiliyor ve diğer oyunculardan daha farklı bir şekilde olabiliyoruz. Seçim yapabileceğimizi ilerledikçe kahramanımızın ek içeriklerinin kilidini açabileceğimiz yapımda, daha eğlenceli bir özelleştirme sisteminin ve ekstra deneyimlerin sahibi olabiliyoruz. Böylece diğer oyunculardan farklı olarak elbette oyun içerisinde bir ilerleme sisteminin olması, oyuncuları belli bir amaç veriyor. Bu sayede oyunda daha fazla vakit geçirebilir ve böylece oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Zaten özelleştirme ve kişiselleştirme sistemleri hemen hemen her servis tabanlı oyun içerisinde yer alıyor ve bunlar olmazsa olmaz olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü oyuncular kendi karakterlerini istediği gibi özelleştirmek ve kendi istedikleri kostümleri almak istiyor. Bu da oyunda yer alan detaylarla beraber harmanlandığı zaman, uzunca vakitler geçirebileceğimiz bir yapıyı bünyesinde barındırıyor diyebiliriz.

Hem konsollarda hem de PC tarafında çapraz oyun desteği ile beraber ilerleyebileceğimiz yapımda, tüm oyuncular için erişilebilir bir oyun sisteminin olduğundan bahsedebilir ve hızlı tempolu ve aksiyon dolu yeni maceraya adım atmak durumunda kalıyoruz. İlk oyunda yer alan klasik versiyonda olduğu gibi, farklı ve orijinal modların da burada olduğunu vurgulayabiliyor ve sadece dereceli modları değil, aynı zamanda klasik modlara da geçiş yapabiliyorsunuz. Genel olarak toparlayacak olursak, klasik Moba deneyimini yaşamak ve burada kendi deneyiminizi ön plana çıkarmak istiyorsanız, bu oyuna bir göz atmanıza ve bir şans vermenizde fayda var.
 

 
The Callisto Protocol bizlere neler sunuyor?
 
Dikkat çekici ortamlara geçiş yapabileceğimiz ve bu ortamlarda elimizden geleni yapmaya hazırlanabileceğimiz yapım içerisinde oldukça gergin ve karanlık ortamın olduğundan bahsedebiliyor ve bu ortamlarda nasıl hayatta kalınabileceğini öğrenmek durumunda kalıyoruz. Jüpiter'in ölü uydusuna doğru geçiş yapabildiğimiz yapımda dikkat çekici bölümlere doğru geçiş yaparken aynı zamanda buralardan neler olup bittiğini öğrenebiliyor ve karanlık sırları açığa çıkarmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Hikaye odaklı yapım içerisinde üçüncü şahıs bir kamera bakış açısıyla beraber karakterimizi kontrol edebiliyor ve buralardan hayatta kalma deneyimiyle ön plana atılmak durumunda kalıyoruz. Günümüzden 300 yıl sonrasına konu alan oyun içerisinde kaderimizin cilvesini yaşamaya hazırlanıyor ve kaderimizi burada yaşamak zorunda kalıyoruz. Yapacağımız hamlelerle beraber gidişatımıza yön verirken aynı zamanda karakterimizin kaderini burada belirlemek durumunda kalıyoruz. Hızlı bir şekilde ilerleyebileceğimiz yapımda bir hapishane içerisinde yer alıyor ve bu hapishane maksimum güvenlikli bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Black Iron hapishanesi olarak karşımıza çıkan burası ana karakterimizin bulunduğu yeri temsil ediyor ve oyunda Jacob Lee adlı bir karakteri kontrol ediyoruz. Ana karakterimiz burada maksimum güvenlikli bir hapishanede bulunuyor ve Jüpiter'in uydusu içerisinde yani oyunun adından da anlaşılacağı üzere Callisto’da bulunuyoruz. Durum böyle olunca buradan çıkmanın yollarını ararken bir anda mahkumların korkunç yaratıklara dönüştüğünü görebiliyoruz. İşler gitgide korkunç hale gelince elbette biz de burada hayatta kalmanın yollarını arıyor ve kaosa sürüklenen ortamlarda kendi yolumuzu bulmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Maksimum güvenlikte ortamlarda kaldığımız yapımda hapishane bir anda kaosa sürükleniyor ve ana karakterimiz burada hayatta kalmak için gezegenin yüzeyinin altına gömülü karanlık sırları doğru geçiş yapmak durumunda kalıyor ve rahatsız edici sırları ortaya çıkarmak için büyük bir mücadeleye atılıyor diyebiliriz.

Bir yandan kaçmaya çalıştığımız, diğer yandan ise hayatta kalmaya başladığımız yapımda tuhaf düşmanların, yaratıkların ve çok daha fazlasının olduğundan bahsedebiliyor ve onları ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Dikkat çekici ortamlara geçiş yapabileceğimiz yapımda rahatsız edici ortamların olduğundan bahsedebiliyor ve buralarda hayatta kalmanın ne kadar zorlu olduğunu söyleyebiliyoruz. Rahatsız edici sırları ortaya çıkarabileceğimiz ve etrafı keşfedebileceğimiz oyunda düşmanları ortadan kaldırmak için türlü aksiyona giriş yapabilir ve hem yakın dövüş hem de menzilli dövüş silahlarla beraber düşmanları yok edebiliyoruz.
 
 
 
Burada aynı zamanda çevre unsurlarını kendi lehimize kullanabiliyor ve düşmanları çevre unsurlarıyla beraber ortadan kaldırabiliyoruz. Bununla beraber, örneğin çarkların döndüğü bir yere geliyor ve bu çarklara doğru düşmanları itebiliyor ve onu paramparça edebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber düşmanları çevre unsurlarını kullanarak ortadan kaldırma yeteneğimizle beraber ön plana çıkıyor ve bu bölgeden kaçmak için hızlı bir şekilde adım atmak durumunda kalıyoruz. Nişancı ve aksiyon deneyimi ile aynı zamanda korku ve gerilim dolu unsurlarla beraber ön plana çıkan yakın dövüş silahları ile beraber ilerlemek durumunda kalıyor, diğer yanlarını ise menzilli silahlarla beraber düşmanlara karşı gelmek durumundayız. Onları ortadan kaldırmak için hem elimizdeki silahları kullanabilir hem de büyüyen tehditleri yok etmek durumunda kalıyoruz. Bunun yanı sıra yeni silahlar, teçhizatlar, yetenekler ve daha fazlasının kilidini açabiliyor ve böylece daha fazla detayla karşı karşıya gelebiliyoruz.
 
Oyunda hızla gelişen yaratıklarla savaşmak için kendi taktiklerimizi kullanmak durumunda kalıyor ve bu taktiklerin ne kadar önemli olduğunu oyun içerisinde vurgulamak gerekiyor. Oyunda yer aldığımız süre boyunca farklı taktikler uygulayabiliyor ve her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde ederek kendi deneyimini özelleştirip kişiselleştirebiliyor. Zaten bu tarz oyunlarda hangi aksiyon sistemini kullanabileceğiniz ve hangi silahlarla ön plana atılabileceğinizi seçebilir ve böylece oyun içerisindeki yerinizi alabiliyorsunuz. Dikkat çekici ortamlara geçiş yapabildiğiniz, aynı zamanda hızlı bir şekilde ilerleyebildiğiniz yapımda yaratıklara karşı büyük bir mücadele vermek durumunda kalıyor ve hikaye kapsamında da her köşede tarifsiz dehşetin önümüze çıktığını görebiliyoruz. Bu dehşetleri yaşamak ve aynı zamanda bu dehşetlerden korunmak için büyük bir maceraya atılabiliyor ve yapacağımız hamlelerle gidişatımıza yön verirken aynı zamanda karakterimizi en iyi şekilde kontrol etmek durumunda kalıyoruz.
 
 

Oyunda kullanabileceğimiz çok farklı silahlar bulunuyor ve bu silahların hangisini kullanmak istiyorsak ona göre kendi seçimimizi yapmak durumunda kalıyoruz. Hapishane içerisinde yer aldığımız süre boyunca mahkumların yaratıklara dönüştüğünü ve bu yaratıkların gerçekten de zorlu bir yapıyı bünyesine barındırdığını aktarabiliyoruz. Her bir yaratığın farklı şekillerde koşu stillerinin, saldırı stillerinin ve çok daha fazlasının olduğundan bahsedebiliyor, bu sayede oyundaki yerimizi almak durumunda kalıyoruz. Oyuncular burada elbette menzilli dövüş silahları ile beraber ilerlerken düşmanlara uzaktan atış yapabilir, onlara kolay bir şekilde hâlledebilir ve düşmanların huzurlarını paramparça etmek durumunda kalıyor.
 
Aynı zamanda gardiyanlar tarafından yönetilen ve güvenliğin gardiyanlar tarafından alındığı yapımda benzersiz bir yer çekimi silahının da olduğundan bahsetmekte fayda var. Oyuncular bu yer çekimi silahını alarak elbette rakipleriyle beraber yakın dövüş kısmına giriş yapabilir ve onları istediği gibi fırlatabilir, bacaklarını patlatabilir, uzuvlarını kesebilir ve çok daha fazla detay ile beraber hayatta kalmanın yollarını arayabilir. Dolayısıyla oyunda gerçekten de şiddet unsurlarının bir hayli ön planda olduğunu vurgulayabiliyor ve bununla beraber ölüm kalım mücadelesinde kendi yolumuzu bulmaya çalışabiliyoruz. Evrendeki en düşmanca ortamlardan birinde bulunduğumuz yapımda bu ortamda kendimizi hızlı bir şekilde idame etmek durumunda kalıyor ve yapacağımız hamlelerle beraber hem yüzeyin üstünde hem de altında büyük bir mücadeleye atılmak durumunda kalıyoruz. Jüpiter'in çoktan ölmüş uydusu içerisinde rahatsız edici bir hikaye içeriğiyle karşı karşıya kaldığımız yapım genel olarak oyuncular tarafından seviliyor ancak beklenen deneyimini yazık ki bizlere sunamıyor. Dolayısıyla oyunun bütün incelemeleri karışık ancak son incelemelerinin ise Steam platformunda çok olumlu olduğunu aktarabiliyoruz.
 
 
 
Bu tarz oyunlarda elbette beklenti durumu oldukça önem arz ediyor. Beklentilerinizi yüksek bir şekilde ayarlarsanız ve oyunun çıkışı ile beraber bu beklentiyi bulamazsanız ne yazık ki oyuna olan inancınız düşüyor. Durum böyle olunca her bir oyun için beklentilerinizi dengelemeniz ve hatta düşük tutmanızda fayda var. Eğer oyun zaten başarılı olursa ve iyi işler başarırsa, bu şekilde sizlere sürpriz bir deneyim sunabilir ve oyundan daha fazla verim ve zevk alabilirsiniz. Genel olarak toparlayacak olursak, oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca istediğimiz gibi farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, bu bölgelerde yer alan düşmanları ortadan kaldırabiliyor, etrafı keşfederek çevre unsurlarını kendi lehimize kullanabiliyor ve elimizdeki becerileri en iyi şekilde kullanmak durumunda kalıyoruz. Asırlık sırları açığa çıkarabileceğimiz, izole ortamlara doğru geçiş yapabileceğimiz ve ana karakterimizin hayatta kalma mücadelesine konu olabileceğimiz oyunu merak ettiyseniz, oynamanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Bunun yanı sıra, bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız oyuna göz atabilirsiniz. Oyun şu anda Steam platformunda indirimli bir şekilde 8 dolardan satışta yer alıyor. İndirim bittikten sonra ise 27 dolara çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 12 Eylül PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler