Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu

05.09.2024 20:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını HOOK ve geliştiriciliğini Duality Games’in üstlendiği korku odaklı gerilim-macera oyunu Unholy, konsollara çıkmayı hazırlanıyor. Açıklanan detaylara göre oyun PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarına 13 Eylül tarihinde piyasaya sürülmeyi bekliyor.
 
Unholy korku ve gerilim dolu bir yapıyı sunuyor
 
 
 
Bildiğiniz üzere korku macera oyunu Unholy ilk olarak 20 Temmuz 2023'te Steam üzerinden PC için yayınlandı. Şimdi ise mevcut nesil konsollara gelmeyi bekliyor. Çocuğunuzun kayboluşunun gizemini ortaya çıkarmak için büyük bir mücadeleye adım attığınız yapımda, tuhaf bir dünyanın kapısını aralıyor ve ipuçları bulmak için etrafı keşfetmek durumunda kalıyorsunuz.
 
Korku oyunlarında bildiğiniz üzere bulmaca içerikleri de yer alıyor ve burada keşfedilecek iki paralel dünyadan bahsedebiliyoruz. Acımasız bir Sovyet sonrası Doğu Avrupa kasabasında yer aldığımız oyunda atmosferin ve ortamların oldukça karanlık olduğunu vurgulayabiliyor ve tüyler ürperten bir dünyada hayatta kalmanın yollarını arıyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün! 15 Eylül Metal Gear Solid 3 Remake İle Orijinal Sürüm Karşılaştırma Videosu 15 Eylül League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 15 Eylül Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler