Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor

04.07.2024 17:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz hafta Capcom bildiğiniz üzere Dead Rising'in yeni sürümü Deluxe Remaster'ı resmi olarak duyurdu. Bu sürüm yenilenmiş grafiklere, özelliklere, yeni bir kullanıcı arayüzüne, kontrollere ve çok daha fazlasına sahip olacak. Sahip olacağı özelliklerin yanı sıra şimdi ise oyunun orijinal sürümünde yer alan seslendirme sanatçısının yenilenmiş sürümde bulunmayacağı doğrulandı.
 
Frank West'in sesi yenilenmiş sürümde değişiyor
 
 
 
Dead Rising'in orijinal sürümünde Frank West'i seslendiren isim, 19 Eylül'de piyasaya sürülecek olan Deluxe Remaster içerisinde herhangi bir şekilde yer almayacak. Twitter kullanıcısı FrankByDaylight tarafından bildirilene göre Instagram'da bir kullanıcı, seslendirme sanatçısı Terence J. Rotolo'ya neden yeniden düzenlenmiş versiyonda rol almadığını sordu. Rotolo ise Capcom'un böyle bir iş için herhangi talepte bulunmadığını belirtti.
 
Rotolo'nun neden yeniden kadroya alınmadığı belli değil. Bu olay Resident Evil 2'de Claire Redfield'ı oynayan ve sonraki beş oyunda da aynı rolü üstlenen ancak Resident Evil 2'nin yeniden yapım sürümünde yer almayan Alyson Court ile benzer nitelikte.
 
Öte yandan Dead Rising Deluxe Remaster, Capcom'un tescilli oyun motoru RE Engine tarafından destekleniyor. Yeni sürüm otomatik kaydetme sistemine, yenilenen kontrollere, iyileştirilmiş kullanıcı arayüzüne, dikkat çekici grafiklere ve çok daha fazlasına sahip olacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 28 Dk önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 1 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 1 Saat önce Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler