Stalker'dan Yeni Ureal Engine 5 Görüntüleri Ortaya Çıktı

23.06.2024 15:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Epic tarafından geliştiricilere sunulan Unreal Engine 5 oyun motoru bildiğiniz üzere en güncel desteklerle bizlere sunuluyor. Bu program sayesinde eski ve nostalji oyunlar günümüze uyarlanabiliyor ve daha iyi görüntülerle karşı karşıya gelebiliyoruz. Şimdi ise Stalker oyunundan yepyeni görüntüler ortaya çıkmış durumda.
 
Ureal Engine 5 görüntüleri dikkat çekiyor
 
 
 
YouTube platformu üzerinde içerik üreticisi olarak karşımıza çıkan M0riarti, ilk Stalker oyununun bir bölgesini Unreal Engine 5 oyun motoruna taşımış durumda. Bu videoya bakarak oyunun modern bir yeniden düzenlemesinin nasıl olacağı konusunda çeşitli fikirler elde edebilirsiniz. Bu tarz çalışmalar hayranların ilgisini çekecek türden karşımıza çıkıyor.
 
İçerik üreticisinin açıklamasına göre Yantar bölgesini temel alan yeni çalışma için yüksek çözünürlüklü dokular kullanılmış durumda. Lumen teknolojisinden de yararlanan geliştirici, oldukça ilgi çekici bir projeyi bizlere sunuyor.
 
Bilmeyenler için bazı mod geliştiricileri ilk Stalker oyununu Unreal Engine 5 oyun motoruna getirmeyi hedefliyor. Ancak bu çalışmalar tamamen fan yapımı olduğundan dolayı beklentilerinizin altında kalabilir. Dikkatinizi çektiyse görüntülere aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başlarında 6 Oyun Ekleniyor 21 Dk önce Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 2 Saat önce Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 2 Saat önce Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler