inFamous: Second Son Karakterlerinde 120 Bin Poligon Kullanılmış

15.04.2014 09:06 Samet Konuksal


    Karakterlerin detaylılığını karşılaştırmak için sıkça kullanılan poligon hesaplamalarını artık inFamous: Second Son için de yapabileceğiz. Sucker Punch'ın geçtiğimiz aylarda GDC'de yaptığı bir sunumun slaytı internette bulundu. Bununla birlikte inFamous: Second Son'ın karakterlerinde kullanılan poligon sayısı ortaya çıktı.
 
    Bildiğiniz gibi oyun dünyasındaki bütün yapılar küçük parçalardan oluşuyor. Bunlara poligon denmekte. Gelen açıklamalara göre inFamous: Second Son'ın karakterleri de 120 bin poligon kullanılarak oluşturulmuş.
 
    Daha önce bu sayı The Order: 1886'nın ana karakterleri ve Star Citizen için 100.000 olarak açıklanmıştı. Ryse'daki Marius karakteri ise 85.000 poligon kullanılarak oluşturulmuştu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
inFamous: Second Son Platformlar: PS4 Geliştirici: SuckerPunch Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: TPS Çıkış Tarihi: 21 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 9 Saat önce Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 10 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 11 Saat önce NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 11 Saat önce Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler