3DS'teki Resident Evil'lardan Yeni Görüntüler

Yeni görüntülerde Revelations'taki sahil kasabasını ve karlı dağı görüyoruz
08.12.2010 13:14 Alkan Adakaner

 
     Famitsu dergisinin bu haftaki sayısında yayınladığı bilgiler sayesinde 3DS'teki Resident Evil oyunları Revelations ve The Mercenaries hakkında yeni bilgilere ulaştık. Şimdi de bu oyunlara ait yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı.
 
     Yine Famitsu dergisinin taramalarından oluşan bu görüntülerde oyundaki yeni mekanları görme şansı yakalıyoruz. Özellikle Revelations'taki liman kasabası ve karlı dağ bölümleri de bu taramalarda görülüyor.
 
     Dergi taramalarında dikkat çeken bir diğer nokta ise RE: The Mercenaries'in grafiklerinin daha iyiymiş gibi gözükmesi oluyor. Her ne kadar bu taramalar net olmasa da oyunun görsellerinin geliştirilmiş olma ihtimali var.
 
    Biohaze tarafından yayınlanan dergi taralamarında Resident Evil: Revelations'ın görüntülerine buradan, Resident Evil: The Mercenaries'in görüntülerini ise buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler