A Way Out'un Yönetmeni Kendisine Göre Yılın Oyununu Açıkladı

06.07.2019 20:22 Nursema Emre

 
Gamelab 2019'a David Cage ile birlikte konuşmacı olarak katılan ve adını son dönemde A Way Out gibi enteresan bir co-op deneyimi sunmasıyla duyuran Josef Fares, kendisi için 2018'in en iyi olduğunu düşündüğü yapımları sıraladı.
 
Fares'e göre Red Dead Redemption 2 gereğinden fazla uzun ve tekrara düşen bir yapım olduğu için listesinde yer almamış. Bununla birlikte God of War'ın en iyi olmayı sonuna kadar hak ettiğini düşünüyor olsa da 2018'in en iyisi olarak Marvel’s Spider-Man'i seçti.
 
İşte Fares'in açıklamaları:
 
"Benim için yılın oyunu Spider-Man'di. Bu God of War'ı sevmediğim anlamına gelmiyor ama bir şekilde Spider-Man ile daha güzel bir bağlantı kurdum. Neden God of War'ın kazandığına gelirsek, bence çok fazla riskli ancak oldukça da mükemmel çalışan kararlar aldılar. Cory ve ekibi mümemmel bir iş çıkardı."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
A Way Out Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Hazelight Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 1 Saat önce Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 3 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 4 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 5 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler