Activision'dan Emekli Askerlere 2 Milyon $ Yardım

09.04.2013 15:07 Talha Aynacı

 
   Activision Blizzard bugün yaptığı açıklamada Call of Duty Yardım Vakfı'na 2 milyon $ bağışladıklarını açıkladı. Bu yardım sayesinde Amerikan ordusunda görev yapmış askerlerin sivil hayatta daha rahat iş bulması sağlanacak. Şirket CEO'su Bobby Kotick konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:
 
"Emektarlarımıza saygı duyuyoruz ve onlara bağlıyız. Hayatlarını bizim özgürlüğümüz ve güvenliğimiz için sınıra koyanlara minnetarız. Eşsiz deneyimleri, yetenekleri ve becerileriyle bir işçi olarak yüksek derecede iş bulabilir pozisyonda olmalılar."
 
   Activision tarafından yapılan açıklamaya göre yardımlar sayesinde bugüne değin 1000 üstünde emekli asker yeni bir iş imkanına kavuşmuş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 30 Eylül HELL is US İçin Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı 30 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler