Alien Breed: Impact'in Co-op Videosu Ortaya Çıktı

25.06.2010 16:46 Alkan Adakaner


 
     Team17 Software tarafından geliştirilen Alien Breed: Impact PC ve Playstation 3 için 3 Haziran'da piyasaya çıktı. Daha önce de aynı oyun Xbox 360 için Alien Breed: Evolution adıyla farklı özelliklerle piyasaya çıkmıştı.

    Oyunun satışlarının nasıl gittiği ile ilgili Team 17 bir açıklama yapmasa da co-op moduyla ilgili yeni bir  video yayınladı. Tam bir aksiyon paketi olan oyunun yeni videosunda 2 kişinin uzaylı sürülerine karşı zorlu bir mücadele verdiğini görüyoruz.

     Özel olarak tasarlanmış 3 haritada mücadele ettiğimiz co-op mod, senaryo modunu tek başına bitirip sıkılmış olanlar için birebir. Alien Breed: Impact'in co-op mod videosunu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alien Breed: Impact Platformlar: PC PS3 Geliştirici: Team 17 Software Dağıtıcısı: Team 17 Software Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 01 Temmuz Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 01 Temmuz Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler