Aliens vs Predator'a "Motion Control" Desteği?

28.01.2010 15:25 Alkan Adakaner


 Rebellion'dan Dave Brickley'e Aliens vs Predator'un harekete duyarlı kontrol sistemelerini destekleyebilir mi sorusuna "Evet, kesinlikle destekleyebilir" yanıtını vermesi firmanın bu iş için çok istekli olduğu gösteriyor.
 
Dave Brickley'e göre bu yıl sonunda çıkacak Natal ve Wand (Arc) için tıpkı Little Big Planet ve Resident Evil 5'teki gibi bir güncelleme ile oyun bu sistemleri destekler hale getirilebilir. Yani oyunların mimarisinin bu sistemler için inşa edilmiş olması gerekmiyor.
 
Yeni teknolojilerin kendisini çok heyecanlandırdığını da sözlerine ekleyen Brickley, Wii'nin oyun dünyasına bir şeyler katmay başardığını söyledi.

Natal'da nasıl FPS oynayacağız diyenlere de Rebellion belki Aliens vs Predator ile bunu gösterebilir.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens vs. Predator Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Sega Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 1 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! 1 Saat önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Nexon'un Geliştirdiği Oynaması Ücretsiz The First Descendant Çıktı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler