Arcade Salonunda Nasıl Zaman Geçirilir

04.05.2010 14:29 Alkan Adakaner


 
     Arcade salonları özellikle ülkemizde son dönemlerde popülerliğini kaybetti. Japonya'da bir nebze olsun bu salonlara ilgi devam ediyor. Eskiden konsollar çok yayın olmadığından Arcade salonları büyük ilgi görüyordu, ama bir fotoğraf o salonların durumunu iyi anlatıyor.
 
     Yukarıdaki fotoğraftaki kişi Time Crisis oynayan arkadaşının yanında Nintendo DSi'de bir oyun oynuyor. Bu sahne Arcade salonlarının popülerliğini yitirmesine iyi bir örnek teşkil ederken, bir yandan da Arcade salonunda DSi mi (veya PSP vb) oynanırmış dedirtiyor.
 
     Türlü olumsuzluklarına rağmen büyük bir özlemle andığımız Arcade salonlarının canlanması bundan sonra zor, ama en azından o dönemleri hatırlamak bile mutluluk verici. Tabi yukarıdaki fotoğraftaki gibi sahnelerle hatırlamaktan bahsetmiyorum.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo DSi Platformlar: DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Palworld'ün Oyuncu Sayısı Yeni Güncellemeyle Yüzde 700 Arttı! 13 Dk önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 2 16 Dk önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 1 Saat önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 3 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler