Astro Bot'un Fiziksel Sürümü Amazon Japonya'da Tükendi

08.09.2024 13:46 Mehmet Tandoğan

 
 
PlayStation konsolunun maskotu olarak karşımıza çıkan Astro Bot, bildiğiniz üzere PlayStation 5 için piyasaya sürüldü. Platform macera deneyimini bizlere sunan oyun eleştirmenlerden neredeyse tam not aldı. Bu durum satışları da yansıdı. Ortaya çıkan haberlere göre oyunun fiziksel sürümü Amazon Japonya'da tükenmiş durumda.
 
Astro Bot'ta birçok oyuna gönderme bulunuyor
 
 
 
Twitter'da @Genki_JPN tarafından yakalanan bir görsele göre Amazon Japonya'da Astro Bot oyunu çok satanlar arasında yer alıyor ve stoklarının tükendiği bildiriliyor. Oyun daha yeni piyasaya sürüldüğü için herhangi bir resmi veri şu anda açıklanmamış durumda. Ancak tedarik edildikten sonra tekrar satışa sunulacağı belirtiliyor.
 
PlayStation 5 konsoluna özel olarak çıkışını gerçekleştiren Astro Bot'ta birçok oyuna ve karaktere göndermede bulunuyor. Ayrıca ikonik PlayStation karakterlerini burada kontrol etme imkanına sahip olabiliyorsunuz. Team Asobi tarafından geliştirilen oyun için ilerleyen süreçte ek paketin gelmesi bekleniyor. Ek paket ile beraber 15 farklı seviyenin ekleneceği bildiriliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler