AvP'den Survivor Modu Videosu

31.01.2010 19:16 Ersin Kılıç

Alien vs Predator serisinin Rebellion imzalı yeni oyunu için bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Bu videoda oyunda yer alan Survivor modu tanıtılmış.
 
PC versiyonu DirectX 11 ile ön plana çıkan oyunda üç farklı ırkı kontrol edebileceğiz. Özellikle insan ırkını seçtiğimizde ise oyun adeta bir korku oyunu türüne bürünecek.
 
Oyunun yayınlanan videosundaki Survivor modunda ise Gears of War sonrası hemen hemen bir çok iddialı yapımda gördüğümüz Horde benzeri bir mod ile karşılaşıyoruz. Bu modda 3 arkadaşınız ile birlikte saldıran yaratıklara karşı hayatta kalma mücadelesi vereceksiniz. Bu oyun modunu diğer oyunlardan ayıran en büyük etken ise, en az tek kişilik hikaye modundaki kadar korkutucu bir yapıda karşımıza çıkması olacak. Karanlık mekanlarda bir yandan kendi hayatınızı kurtarmaya çalışırken diğer yandan da sizinle mücadele eden üç arkadaşınıza destek olmanız gerekecek.
 
PC dışında PS3 ve Xbox 360 için de piyasaya çıkacak olan oyun Şubat ayında raflardaki yerini alacak.
 
Oyun için yayınlanan "Survivor Mode" adlı videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens vs. Predator Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rebellion Dağıtıcısı: Sega Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 2 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! 2 Saat önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Nexon'un Geliştirdiği Oynaması Ücretsiz The First Descendant Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler